15/08/2020

Sursa ta de stiri!

Oana Florea si mega proiectul marca pesede

Pesedista Oana Florea vrea sa ne arate cum pesedeul urmeaza programul de guvernare promis si lanseaza o noua campanie tot pentru detinuti bineinteles.Domnia sa crede ca un detinut se reintegreaza in societate cu 2 bulendre si o ciorba.Ne intrebam totusi de ce nu initiaza si un proiect pentru cei care dupa o viata de munca au ajuns sa fie in imposibilitatea de a se intretine datorita proastei guvernari pesediste sau un proiect in care invatamantul este gratuit in totalitate si in care copiii sa fie viitorul acestei tari!

Doamna Oana Florea daca nu va amintiti este sageata pesedeului cea care a trimis din greseala, jurnalistilor un SMS pe care il primise din partea unui consilier al PSD in care i se spunea cum sa prezinte raportul comisiei si sa insiste mai ales pe ideea ca Traian Basescu si apropiatii sau au fraudat alegerile.

Redam sms-ul cu pricina:“Punctul de interes al raportului pentru ziaristi va fi la ‘constatari’. De refuzul procurorilor s-a tot discutat, propunerile legislative nu sunt interesante pentru public, breaking news va fi ca Basescu&Co au fraudat alegerile. Tu iti faci datoria sa prezinti activitatea, sa detaliezi din raport, ca asa trebuie. Dar nu te atasa prea mult de propuneri in fata presei, astea sunt detalii de bucatarie parlamentara. Finalitatea si utilitatea muncii tale si a comisiei pe care o conduci sta in constatarile anchetei. Trebuie sa pui accent pe aceste ‘rezultate’, pentru ca refuzurile lui Kovesi v-au dat o aura de ‘incapacitate’ si ‘inutilitate’“.

%d blogeri au apreciat: