15/08/2020

Sursa ta de stiri!

83.500 Euro, suma alocata pentru carnea din meniul detinutilor din Penitenciarul Botosani.

penitenciarul.ro

Sumele alocate pentru hrana deținuților sunt mult mai mari decât cele pentru mâncarea oferită bolnavilor internați în spitale, fie că vorbim de unitățile medicale de adulți sau pentru copii.

Doar pentru carnea de porc și cea de pasăre din hrana oferită deținuților din Penitenciarul Botoșani se vor cheltui 384.075 lei, echivalentul a 83.500 euro.

Licitația pentru stabilirea firmei sau firmelor care vor livra carnea din alimentația deținuților va avea loc pe 27 aprilie.

”Produsele de la loturile 1 – 5 fac parte din categoria ALIMENTE HRANA DETINUTI – Carne, produse din carne – alimente necesare pentru asigurarea normelor de hrana a persoanelor private de libertate. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare in a 10-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor cf OUG 107/2017. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor /candidaturilor : 15 zile”, se arată în anunțul de licitație

Sursa Banulbotosanean.ro

%d blogeri au apreciat: