Aplicații informatice învechite si neactualizate de ANP

Aplicații informatice învechite si neactualizate de ANP

Administrația Națională a Penitenciarelor nu pune deloc accent pe aplicațiile informatice cu ajutorul cărora lucrătorii din penitenciare ar trebui să își desfășoare activitatea într-un mod cât mai eficient.
Întotdeauna un program informatic dedicat, a constituit obiectul unei aplicări conform scopului pentru care a fost creat și nu pentru a îngreuna sau a face treaba cu jumătate de măsură.

Programele sunt incomplet construite și nu fac altceva decât să îngreuneze activitatea personalului care lucreaza cu ele.
Serviciul Evidența și Organizarea Muncii, Serviciu Financiar dar și celelalte compartimente care lucrează pe aceste aplicații informatice, au semnalat de nenumărate ori aceasta problema cu care se confruntă, însă nici o rezolvare.

Amintim aici și erorile aplicatiilor de pontaj si salarizare, semnalate în nenumărate adrese de catre Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, erori care raman inca nerezolvate iar ANP refuza sa le rezolve.

In practica, un document generat, necesita adăugări, tăieturi, calcule manuale, ceea ce înseamnă și mai mult timp pierdut, timp inexistent de cele mai multe ori, generând astfel efectuarea de ore suplimentare sau greșeli în calculul salarizării personalului.

Trăim în epoca tehnologiei și asta ne ocupa tot timpul!


%d blogeri au apreciat: