Cine sunt cei 3 infractori pe care presa ii plange degeaba?

Cine sunt cei 3 infractori pe care presa ii plange degeaba?

Zilele trecute, cateva publicatii, in cautare de senzational si audienta au scris despre cum sunt „terorizati” detinutii in penitenciarul din Botosani. Au si gasit despre cine sa scrie, dar au si publicat declaratiile acestora, chit ca erau sau nu reale.

Opinia publica, lumea aia cinstita despre care nu scrie nimeni, nu s-a lasat impresionata si a taxat prin comentarii cat de mult au fost afectati de cele scrise in publicatii. Grav este faptul ca, prin astfel de articole nu faceti decat sa denigrati pe cei care au grija de siguranta dumneavoastra si a familiei si sa le dati aripi celor care fara sa clipeasca, v-ar transforma in victime. 

Pe bune? Ati ajuns sa scrieti despre personaje din astea precum ca nu le sunt respectate drepturile in penitenciar si ca politistii de penitenciare sunt tortionari? Le plangeti de mila degeaba. Situatia este de fapt invers si nu mai este mult pana vine ziua in care politistii de penitenciare vor deveni servitorii detinutilor. Va grabiti!

Va garantez ca nu rezistati o singura zi in pielea unui politist de penitenciare.

O sa vedeti cu proprii ochi cum sunteti manipulati de sufletelele astea de le tot plangeti de mila.

Pe finalul acestui articol puteti citi si comentariile.

Redam in cele ce urmeaza, o scurta retrospectiva a celor 3 crai de la rasarit.

Top 3 !

Nr.1 Alexandru Hutuleac, despre care ne amintim ca:

  • „În dimineaţa zilei de 5 decembrie, „mascaţii” poliţiei au spart uşa casei lui Alexandru Huţuleac, în baza mandatului pe care îl aveau de pus în aplicare. Acesta din urmă a luat o sabie în mână şi, în holul casei, în beznă, a lovit imediat ce poliţiştii au intrat în casă. Unul dintre politisti a suferit o leziune înfiorătoare, după ce a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, fiindu-i afectat creierul.”

Hutuleac legaturi stanse si cu Cordunenii!

 

 

 

 

De politistul lovit cu sabia, Dan Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, tată a două fetiţe mai stiti ceva de el? Noi stim.

Haideti sa vedem acum si despre cine ati mai scris ca este persecutat si din cauza ca nu mai rezista si-a batut cuie in cap. As spune ca alegerea lui este una timita. Am vazut altii mai curajosi.

Nr. 2 Dumitru Roger Florea, talharie si trafic de minori, acestia din urma fiind exploatati sexual.

Acelaşi Dumitru Roger Florea este anchetat de procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, sub acuzaţia că,în perioada 2014-2016, a fost membru al uneia din cele două grupări care au racolat şi exploatat sexual 14 tinere, dintre care şapte minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, pe care le-au obligat să se prostitueze atât pe raza judeţelor Suceava, Prahova şi Buzău, cât şi pe teritoriul Greciei, în oraşul Atena.

Nr. 3 Vasilica Ionut Loghin, beneficiar al recursului recompensatoriu si care a atacat cu cutitul un politist aflat in timpul liber la plimbare cu sotia si copilul.

Tot acest suflet gingas mai este trimis in judecata si pentru tâlhărie calificată, într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Suceava în care victime sunt femei.


%d blogeri au apreciat: