De ce nu au defilat angajatii din toate Penitenciarele? Unde au fost directorii de penitenciare?

Ieri am sarbatorit mult asteptatul Centenariu, acel 100 care nu a lipsit din nici un antet sau document oficial, acel simbol mult asteptat de catre toate institutiile si purtat de unii cu mare drag in piept.

In timp ce unii directori de penitenciare s-au ocupat personal de prezenta angajatilor la defilare, alaturi de celelalte structuri, altii nici nu s-au deranjat macar sa fie prezenti la ceremonie alaturi de ceilalti reprezentanti ai institutiilor.

Unii rautaciosi ar spune ca din cauza weekendului prelungit directorii ar fi preferat sa plece in vacante la ski, si nu si-ar fi batut capul cu defilarea asta, ca oricum suntem prea importanti si prea bagati in seama incat nu mai are rost sa ne prezentam si noi la asemenea evenimente neinsemnate.

Altii ar spune ca desi la nivel local s-au trimis invitatii de participare, acestea au fost ignorate si transformate probabil in maculatura,

Sa nu mai spunem despre faptul ca desi folosim telefoanele angajatilor pentru ai alarma sau umple capul cu idiotenii de sms-uri despre cum „sa fii viteaz si sa nu te implici”, nu ati fost in stare sa transmiteti un „La multi ani” colegilor pe care vorba vine, cica ii reprezentati.

Asteptam reactia Administratiei Nationale a Penitenciarelor si a unitatilor, nu de alta dar oamenii intreaba si vor sa stie de ce nu au defilat si unde a fost conducerea in timpul ceremoniei.

Rusine celor care au tras chiulul de la un astfel de eveniment si un MARE Bravo celor care s-au implicat!

Respect celor care au indurat frigul atat la pregatiri cat si la defilare doar pentru a arata ca isi iubesc tara.