15/08/2020

Sursa ta de stiri!

Detinut nemultumit de conditiile gasite in afara penitenciarului,protesteaza.

Probabil dupa liberare a realizat ca in afara penitenciarului oamenii cinstiti traiesc in conditii mult mai mizerabile si ca nimic nu vine gratuit din partea Statului Român!

Satul de conditiile inumane si degradante din libertate si de faptul ca Tudorel Toader intarzie cu plata premiilor,fost detinut s-a hotarat sa protesteze.

”In urma cu cateva momente, un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca un barbat s-a urcat pe Teatrul National din Iasi si ameninta ca se va arunca in gol daca nu ii vor fi indeplinite cateva conditii.

LIVE VIDEO AICI

Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin se pare ca ar fi vorba despre acelasi barbat, Cezar Onofrei, care acum aproximativ doua saptamani s-a urcat pe Teatrul National din Iasi. Acesta a fost convins ulterior de catre negociatori sa coboare. 

Amintim faptul ca acesta abia iesit din Penitenciar si este cunoscut ca fiind un individ extrem de periculos, acesta comitand mai multe infractiuni printre care s-ar numara cate acte de terorism si un omor

In aceste momente, cu acesta discuta doi negociatori de la Politia Iasi.

La fata locului s-au adunat mai multi oameni care il privesc pe barbatul urcat pe cladirea Teatrului National.”

Sursa bzi.ro

%d blogeri au apreciat: