Deținutul evadat gasit spânzurat!

Deținutul evadat gasit spânzurat!

A fost învoit și nu s-a mai întors în închisoare. Dat în urmărire, deținutul a fost găsit în Ripiceni și băgat din nou în detenție. În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost găsit mort în celula din Penitenciarul Botoșani.

Descoperirea a fost făcută de unul dintre gardieni. Bărbatul fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru viol, dar luni primise învoire pentru 24 de ore, însă nu se întorsese la ora stabilită. În acest context, în conformitate cu prevederile legale, administrația unității penitenciare a informat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani și a declanșat acțiunea de căutare a deținutului cu echipe formate din personalul unității, cu sprijinul organelor de poliție, în vederea capturării acestuia și aducerii la unitatea de detenție.

Deținutul a fost capturat la Ripiceni, el fiind dus din nou în Penitenciar, fiind sesizat totodată Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani. După ce a fost capturat și dus din nou în Penitenciar, bărbatul fusese închis singur într-o celulă, acolo unde acesta și-a pus capăt zilelor. – scrie știri.botosani.ro


%d blogeri au apreciat: