Impreună îl așteptăm pe Mos Crăciun, Bacău ediția II-a

În așteptarea Moșului…😊🤗

În această perioadă, cu sprijinul colegilor din cadrul Penitenciarului Bacău, am purces a colinda, la cei ce au nevoi, griji, dorințe neândeplinite. Nu știu daca o să putem suplini pe Moșu, bunatatea și generozitatea acestuia, dar ne straduim și încercăm să-l suplinim intr-un fel.

Sunt vicepreședinte, al unei federații sindicale reprezentative la nivel național, al sistemului penitenciar din România, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, la care este afiliat și Sindicatul Liber al Funcționarilor cu Statut Special din Penitenciarul Bacău. Acest lucru mă obligă să generez și să creez momente și evenimente pentru astfel de perioade speciale din viața angajaților și ale familiilor acestora.

Va multumesc pentru prezenta numeroasă. Moșul, poate anul acesta, nu s a ridicat la nivelul așteptărilor noastre, dar cu siguranță anul viitor va fi mult mai generos.Editia a II a ” Împreună îl așteptăm pe Mos Craciun” s- a încheiat, seara minunata cu oameni de excepție.
Cu gândul la următoarea ediție si cu promisiunea de mai buna organizare, va aduc mulțumiri tuturor.

Ma plec in fata colegilor, care si au sacrificat timpul, banii si si- au adus contribuția la buna desfasurare si realizare a acestui eveniment de excepție, fiecare dupa nume lui.

Ce înseamnă pentru mine Crăciunul? Depinde la ce perioadă mă refer. Dacă privesc în copilărie, Crăciunul înseamnă tata cântând colinde împreuna cu surorile mele langa brad și miros de portocale. Caldura în casă, zăpadă, colinde și multă veselie.
Dacă vin mai aproape de ziua de astăzi, văd Crăciunul prin ochii fiilor mei.

Craciunul este pentru mine mai mult o sărbătoare a spiritului și încerc să o sărbătores ca atare: lîngă cei dragi, oricare ar fi ei, cu multă cumpătare și dragoste în suflet. Este o sărbătoare a fericirii, a curățeniei sufletești, a credinței și purității. Este o sărbătoare a iertării și a mulțumirii. Este un moment în care toate cele rele trebuie lăsate de o parte și inima trebuie încărcată cu speranță. Și asta vă doresc și dumneavoastră! Multă fericire în suflet, armonie și dragoste, apoi restul celor materiale vor veni de la sine.

Crăciun Fericit !!!

Cu deosebită considerație,

Viorel Voicu
Vicepreședinte Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor

 

 

Be the first to comment