Injurii si amenințări la Penitenciarul Miercurea Ciuc

Injurii si amenințări la Penitenciarul Miercurea Ciuc

Riscul angajatilor din penitenciare de a fi agresasati fizic creste in mod alarmant. Masurile disciplinare nu mai sperie pe nimeni si in acest moment aceste acte se pedepsesc disciplinar prin suspendarea unor drepturi cum ar fi pachet, vizite etc. Ineficiente as zice, drept dovada stau multiplele ultraje despre care va tot relatam.

În data de 13.10.2018, în jurul orei 19:30, la cabinetul medical, cu ocazia distribuirii tratamentului medical, deţinutul pe fondul unei stări de nervozitate, a adus injurii la adresa agentului supraveghetor şi a personalului medical.

Ulterior, deţinutul, având aceeaşi stare de nervozitate, a încercat să se deplaseze spre asistenta medicală aflată în serviciu, dar agentul supraveghetor a intervenit şi i-a aplicat mijloacele de imobilizare, cătuşele metalice pentru mâini în poziţia cu mâinile la spate, pentru o perioadă de aproximativ 8 minute.

În urma aplicării mijloacelor de imobilizare nu au fost constatate urme de violenţă.
Deţinutului i-a fost întocmit raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.


%d blogeri au apreciat: