Lasam un 2018 cu multe impliniri

Lasam un 2018 cu multe impliniri

Stimați colegi și colaboratori!

Am încheiat un an cu rezultate bune şi frumoase, cu obstacole pe care împreună ca o adevărată echipă le-am depăşit dar si cu multe proiecte facute alaturi de colegi si sindicalistii care mereu ne-au fost scut si parteneri.
Ne simțim onorați si răsplătiți cu încrederea şi sprijinul acordat de voi toti, de înțelegerea si promptitudinea cu care ați răspuns fiecare in parte la multiplele acțiuni care s-au desfăşurat pe tot parcursul anului 2018.
Cel mai mult ne bucură faptul că formam o echipă, care creste de la an la an si care este dornica de implicare. Nu este usor ceea ce facem, sacrificam timp si energie, insa pasiunea transforma totul in dorinta de mai mult, „Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”.
Vă felicitam pentru înaltul patriotism şi profesionalism, pentru simțul datoriei şi curajul de care ați dat dovadă în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestui an.
In 2019, vă dorim un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații şi plin de succese!

Vrem sa multumim in mod special celor care fac parte din Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor care pe parcursul anului au aratat ce inseamna tarie de caracter si unitate! STIMA!

Uniți suntem puternici!

La multi ani colegi si colaboratori!

Echipa Penitenciarul.ro

Distribuie

%d blogeri au apreciat: