Ministrul HOTILOR continua cu minciunile!Raspunsul FSANP pe masura!

Ministrul HOTILOR continua cu minciunile!Raspunsul FSANP pe masura!

Suparat probabil ca pe numele lui a inceput urmarirea penala in dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu și îngrădirea dreptului de reprezentare, ministrul infractorilor incearca o noua dezinformare. Si de aceasta data, in acelasi stil caracteristic incearca sa ascunda adevarul.Domnia sa inca nu realizeaza ca nu mai prezinta incredere si ca in continuare face abuz de functia pe care o detine.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor reactioneaza pe masura si scoata adevarul in fata.

Pe scurt:

1. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor este organizație sindicală reprezentativă încă din 2015 prin Sentința 3RZ/23.06.2015, pentru o perioadă de 4 ani. AICI proba.

2. La data de 14.05.2018, cu numai 10 zile înainte de abuzul ministrului Justiției, am semnat în calitate de orgfanizație sindicală reprezentativă Acordul privind transaprența decizională nr. 43903/2018. AICI proba.

3. Admițând că ar fi avut nelămuriri, la 24.05.2018, Ministerul Justiției nu a cerut documente și chiar a refuzat orice încercare de a lămurire a situației din partea Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

4. În prezent Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor participă ca organizație sindicală reprezentativă la Comisia Mixtă de Dialog Social, ultima întâlnire la Ministerul Justiției având loc la 04 iulie 2018.

În concluzie ministrul Toader dezinformează. Încă o dată și profitând de funcția pe care o deține.

Realitatea este că acesta cunoștea faptul că Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor este organizație sindicală reprezentativă și a ales cu intenție să îngrădească în mod abuziv reprezentanților acestei organizații exercitarea atribuțiilor – Sorin Dumitrașcu ( Președinte Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor)

 

Distribuie

%d blogeri au apreciat: