Noi Ultraje, alte penitenciare

Noi Ultraje, alte penitenciare

Se intampla la Penitenciarul Ploieşti un detinut fiind nemulţumit de faptul că nu este mutat la camera dorita, a manifestat o atitudine necuviincioasă faţă de agenţii supraveghetori. Totodată, deţinutul a adus injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unui agent supraveghetor.

Deţinutului i-a fost întocmit un raport de incident care practic este insuficient pentru ca astfel de iesiri in decor sa nu se mai repete, iar despre producerea incidentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, fiind sesizată și Secţia 3 Poliţie Ploieşti.

Penitenciarul Focşani
În timp ce era însoţit de către membrii Echipei Operative pentru a fi transferat la un alt penitenciar, deţinutul nu s-a conformat dispoziţiei primite, îndreptându-se ameninţător spre unul din membrii Echipei Operative, moment în care a fost condus dirijat la sol şi imobilizat prinaplicarea cătuşelor metalice pentru mâini, în poziţia cu mâinile la spate pentru aproximativ 5 minute.

Deţinutul a fost prezentat la cabinetul medical, unde s-a constatat că nu prezenta urme vizibile de violenţă corporală.

Deţinutului i-a fost întocmit raport de incident, iar despre producerea evenimentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000


%d blogeri au apreciat: