Raspuns ANP ”Nimeni nu se face vinovat de lipsa echipamentului la SNPAP”

Raspuns ANP ”Nimeni nu se face vinovat de lipsa echipamentului la SNPAP”

Asa cum ne obisnuieste cam de fiecare data, ANP-ul mai tranteste un raspuns de doamne ajuta la adresa facuta de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor prin care se solicita sa se comunice de ce elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penit. Tg. Ocna au inceput anul scolar fara uniforma si cine se face raspunzator pentru stocurile goale?

Penitenciarul.ro semnala faptul ca dupa ceremonie elevii au fost echipati cu uniforma de clasa Second Hand confectionata cu putin timp dupa infiintarea scolii , lucru negat de conducerea scolii intr-un comunicat dat catre Jurnalul si Antena 3. Se incearca din rasputeri mascarea idioteniei si incompetentei ANP-ului in gestionarea achizitiei de echipament.

ANP a dispus efectuarea unei anchete la SNPAP si zic ei ca toate sunt bune si frumoase, elevii sunt echipati cu uniforma de clasa, dar totusi au in vedere ca in anul 2019 sa fie demarata o procedura de achizitie centralizata in vederea confectionarii echipamentului si producerea in serie a acestuia.

Pai au sau nu au uniforma completa?

De ce nu au avut elevii uniforma la Festivitatea de deschidere?

Daca durata de folosinta a uniformei este intre 2 si 6 ani atunci cum se face ca totusi acestea sunt din 2007?

Cu ce echipament se vor impune elevii in fata detinutilor cand vor incepe practica in ianuarie?

Modelul de uniforma second cu care sunt echipati mai este de actualitate?

Va reamintim ca in 2018 purtam un alt model de uniforma diferit ce cel antic tinut de 12 ani la naftalina.

Domnule Dobrica, la ANP-ul ala unde sunteti director doar cu numele, purtati uniforma purtata de domnul Marius Vulpe sau ati primit una noua?

Si pe final ca sa descoasem minciunile din adresa ANP, punem si cateva poze trimise de elevii pe care ii faceti de rusine si pe care continuati sa ii mintiti.

Raspuns ANP asigurare echipament SNAPAP

 


%d blogeri au apreciat: