Scandal cu uniformele decolorate in MAPN, la noi ANP-ul doarme

Scandal cu uniformele decolorate in MAPN, la noi ANP-ul doarme

La noi administrația doarme și ignora sesizarile pe care le tot facem cu privire la proasta calitate a uniformelor de serviciu și continuă să le achiziționeze. Greu și cu achiziția greu și cu calitatea. Cineva nu își face treaba iar angajații au de suferit.

Noile uniforme ale militarilor români din Afganistan se decolorează ușor, se scămoșează repede și intră la apă. Armata a cheltuit milioane pe noul echipament, dar plângerile venite din partea militarilor s-au ţinut lanţ. MApN recunoaşte că sunt probleme şi dă explicaţii pentru neplăcuta situaţie creată.

în urma echipării militarilor cu noua ținută și în special după dislocarea primului contingent în teatrele de operații, în luna februarie 2018, au fost sesizate o serie de disfuncții legate de scămoșarea și decolorarea costumelor. Toate aceste probleme au fost colectate periodic prin intermediul chestionarelor de evaluare distribuite fiecărui militar. În plus, echipe ale ministerului s-au deplasat în Afganistan pentru evaluarea la fața locului.

  • în baza concluziilor rezultate, MApN a notificat firma producătoare cu privire la problemele semnalate, astfel încât acestea să fie rezolvate înainte de producția celui de-al doilea lot de ținute combat.

%d blogeri au apreciat: