Ședința la Sindicatul Equitas pe tema problemelor din penitenciar.

Ședința la Sindicatul Equitas pe tema problemelor din penitenciar.

Astăzi,11.01.2019,sindicatul Equitas,condus de liderul Adrian Grigoroiu,a organizat la sediul Pnt. de Femei Ploieşti-Târgşorul Nou,o sedința la care au participat aproximativ 40 de colegi alături de dl. Sorin Dumitrascu (prededinte FSANP)
Discuțiile s-au axat pe salarizare,pensionare,acord colectiv,statutul polițistului de penitenciare,lipsa acută de personal din toate sectoarele de activitate,multitudinea orelor suplimentare şi a zilelor de concediu şi viitoarele acțiuni de protest unde sindicatul Equitas va fi prezent.
În calitate de membru al sindicatului Equitas din cadrul pnt. de femei Ploieşti-Târgşorul Nou şi coloborator al proiectului Penitenciarul.ro,doresc să mulțumesc d.lui Sorin Dumitrascu(preşedinte FSANP) pentru participarea la şedința organizată astăzi de catre sinicatul Equitas,pentru sprijinul acordat in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam la nivel de unitate,pentru promptitudine,obiectivitate,susținere şi pentru toate activitățile şi proiectele întreprinse ca şi preşedinte FSANP.
De asemenea,mulțumirile mele se indreaptă către dl. Adrian Grigoroiu pentru nenumăratele eforturi de a găsi soluții si totodată de a rezolva problemele noastre cu care ne confruntăm ca şi membrii ai sindicatului,pentru abilitatea de lider,încredere,susținere si receptivitate.Sperăm să ne ridicăm la înălțimea aşteptărilor dumneavoastră.
Muțumesc si colegilor care au participat,colegilor care au fost prezenți chiar si după tura de noapte.
Astăzi,împreună,am demonstrat că se poate şi că”Uniți suntem mai puternici!”.

Distribuie