Suntem destul de pregatiti? Cum pregateste ANP-ul angajatii din sistem?

Suntem destul de pregatiti? Cum pregateste ANP-ul angajatii din sistem?

Cu totii am vazut ca ultrajele se inmultesc agravant si datorita nepasarii Ministerului Justitiei si al ANP-ului o sa asistam la agresiuni mult mai grave impotriva personalului.Avem pregatirea necesara sa facem fata unor astfel de situatii in care suntem agesati?Stim cum sa reactionam si sa ne protejam?

Pe nimeni nu intereseaza acest aspect.Degeaba ai forta daca numeric esti depasit iar tactica lipseste,de dotari nici nu mai zic.Recent am auzit ca cele maxim 20 de bastoanele existente intr-un penitenciar nu le putem purta pentru ca intimidam si creem discomfort detinutilol!What the fuck???

Daca suntem agresati, de multe ori nici nu se ajunge la sesizarea procurorului, iar daca doamne fereste pateste detinutul ceva atunci imediat suntem anchetati si purtati pe drumuri in fel si fel de anchete.

Domnilor, avem nevoie de pregatire tactica, avem nevoie de dotari, avem nevoie sa lucrati pentru noi nu impotriva noastra!

Satui sa tot astepte sprijin din partea ANP-ului,unii colegi mai pregatiti si cu posibilitati au luat initiativa de a oferi astfel de antrenamente si cursuri pentru proprii colegi, dar astfel de gesturi sunt izolate si merita toata aprecierea noastra.

Cred ca o colaborare cu Jandarmeria si Politia Romana ar fi benefica si utila pentru pregatirea agentilor de penitenciare.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: