The Manifesto – Manualul Infractorilor vandut in penitenciarele din Marea Britanie

The Manifesto – Manualul Infractorilor vandut in penitenciarele din Marea Britanie

Hoţii români încarceraţi în penitenciarele din Marea Britanie au găsit o metodă nou şi eficientă de a face bani. Aceştia vând Manualul Infractorilor – un ghid care te învață cum să furi și să jefuiești.

Manualul are de 20 de pagini şi este împărțit pe secțiuni. Un capitol este adresat hoților de mașini, care sunt învățați să fure bolizi de lux „în 30 de secunde, în timp ce proprietarii dorm”. Capitolul are chiar și o listă de autovehicule ce pot fi furate mai ușor. De asemenea, ghidul conține informații prețioase pentru cei care vor să specializeze în infracțiuni informatice.

Dezvăluirea ar fi fost făcută de către un infractor care a fost eliberat din închisoare anul acesta și care s-ar fi decis să vorbească, fiind indignat de faptul că „manualul” îi ajută pe pedofili cum să ascundă imaginile cu pornografie infantilă în computere.. „Cel mai șocant este că pedofilii primesc ajutor. Asta arată pur și simplu că orice fel de moralitate dispare atunci când e vorba de bani”, ar fi declarat fostul pușcăriaș, citat de Daily Star.

Ghidul, intitulat The Manifesto, este vândut de români în mai multe închisori din Marea Britanie.

Un articol detaliat cu pagini din manual au facut cei de la VICE.COM

Distribuie

%d blogeri au apreciat: