Ultraj grav la Penitenciarul Iasi.Pedepsele nu mai sperie pe nimeni.

Penitenciarul Iaşi
În data de 10.07.2018, cu ocazia prezentării la Curtea de Apel Bacău, deţinutul a adresat injurii şi a scuipat în direcţia preşedintelui completului de judecată, fapt pentru care s-a dispus evacuarea acestuia din sala de judecată. Deţinutul s-a opus evacuării şi a încercat să îl lovească pe unul dintre membrii Echipei Operative Speciale, pe care ulterior l-a muşcat de un deget de la mâna dreaptă.

Pentru imobilizarea acestuia a fost necesară folosirea forţei fizice şi conducerea dirijată până la camera de arest. La sosirea la unitate deţinutul a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde s-a constatat că nu prezenta urme de violenţă fizică. Ulterior, deoarece a ameninţat că va agresa fizic orice membru al Echipei Operative Speciale, cu aprobarea directorului unităţii a fost introdus la camera de protecţie.

De asemenea, membrul Echipei Operative Speciale a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, pentru investigaţii medicale de specialitate, acesta fiind ranit in urma interventiei.
Deţinutului i s-a întocmit raport de incident, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.