Ultraj la Penitenciarul Aiud

Ultraj la Penitenciarul Aiud

Daca in urma cu câteva luni discutam doar despre amenințări, acum trecem la următoarea etapa, agresiune  fizica. O nouă tentativa de lovire asupra agenților din penitenciare.

Înde 31.10.2018, în jurul orei 10:20, la camera, agentul supraveghetor a adus la cunoştinţă termenele de judecată deţinutului, moment în care acesta a devenit recalcitrant, a adus injurii la adresa agentului şi a întregului personal şi a încercat să-l lovească cu mâna pe agentul supraveghetor, moment în care acesta a împins grilajul de la uşa camerei de deţinere, iar deţinutul s-a interpus între grilaj şi uşa camerei, reuşind să iasă pe holul secţiei, iar mâna i-a fost prinsă între grilaj şi tocul uşii.

Deţinutul a fost prezentat la cabinetul medical unde s-a constatat că prezintă tumefiere la mână stângă, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud, pentru investigaţii medicale de specialitate.
Deţinutului i s-a întocmit raport de incident, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi urmează a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.


%d blogeri au apreciat: