Ultraj la penitenciarul Bistrița

Ultraj la penitenciarul Bistrița

Este dovedit faptul că pușcăria nu mai sperie iar mijloacele de constrângere nu mai au nici un efect.Dar cum ministrul justiției are alte preocupări și și-a întors spatele către penitenciare, agresiunile la adresa angajaților sunt într-o continuă creștere.


În data de 27.02.2019, în timp ce se afla pe holul secției de deținere, deținutul a proferat injurii, a amenințat și a încercat să-l lovească pe agentul supraveghetor, fiind nemulțumit de faptul că agentul i-a întocmit un raport de incident în luna decembrie a anului trecut. Ulterior, agentul s-a deplasat în afara holului, după grilajul de tronsonare, deținutul continuând să-i adreseze injurii şi a încercat să-l lovească cu mâna prin grilajul de tronsonare.

Deținutul a fost relocat în cadrul altei secţii de deţinere și s-a ales și cu raport de incident. Incidentul a fost filmat cu camera video din dotarea supraveghetorului și camerele fixe de pe holul secției de deţinere.
Despre eveniment au fost informaţii judecătorul de supraveghere, ofițerul de la prevenirea criminalității și sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.


%d blogeri au apreciat: