Ultraj la penitenciarul Bucuresti Rahova

Ultraj la penitenciarul Bucuresti Rahova

Penitenciarul Bucureşti-Rahova

Se intampla sambata, cu ocazia distribuirii hranei la camera de detinere, cand un anume detinut a proferat înjurii şi ameninţări agentului supraveghetor, încercând totodată să îl lovească cu pumnul prin vizeta uşii camerei de deţinere.

Din fericire, nu a reușit să-l lovească.

Incidentul a fost înregistrat prin intermediul sistemului video instalat la nivelul secţiei de deţinere.

Desi le inregistram, nu le putem face si publice pentru a se vedea comportamentul celor despre care scriem de atatia ani si nimic nu se schimba in legislatia penala.

Deţinutului i-a fost întocmit raport de incident, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Recent va scriam despre detinutul Vasilica Ionut Loghin , beneficiar al recursului recompensatoriu si care a atacat cu cutitul un politist aflat in timpul liber la plimbare cu sotia si copilul.  

Nici la momentul de fata nu s-a linistit, acesta continua amenintarile cu moartea si la adresa politistilor de penitenciare, unde este incarcerat.

Nu este singurul, insa tragem un semnal de alarma de fiecare daca cand colegii ne sunt in pericol si neacoperiti de o legislatie care sa descurajeze astfel de ultraje.

 


%d blogeri au apreciat: