Ultraj și contentie la Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova

Ultraj și contentie la Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova

Poate ar trebui sa mai lasati pensiile si salariile noastre asa cum sunt ele si sa va ocupati de siguranta noastra.

Ce ar trebui sa se mai intample pana sa va dati seama ca suntem din ce in ce mai vulnerabili datorita deciziilor dvs stimabile Ministru al Justiției?

Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova

În data de 28.07.2018, în jurul orei 19:30, pe fondul unei stări de agitaţie psihomotorie, un deţinut a încercat sa rupă poliţa de la oglinda din camera de deţinere şi a aruncat cu obiecte de cazarmament de pe pat. Fiind somat de agentul supraveghetor să înceteze, deţinutul a proferat ameninţări cu moartea la adresa agentului. Deţinutul a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde s-a constatat că nu prezenta urme de violenţă corporală. Datorită faptului că deţinutul se află în evidenţa cabinetului medical cu probleme de comportament psihice şi pentru a preveni actele de violenţă, medicul de gardă, cu aprobarea directorului unităţii, a recomandat contenţie terapeutică. Incidentul a fost filmat cu camera video din dotarea şefului de tură.
Ulterior, în jurul orei 22:00, din dispoziţia medicului de garda i s-au ridicat mijloacele de imobilizare.
Deţinutului i s-a întocmit raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, urmând a fi sesizată Secţia 19 Poliţe.

Distribuie

%d blogeri au apreciat: