Ultraje noi

Ultraje noi

Dacă nu ar fi nu s-ar povesti. Nu sunt deloc povesti sau vreun episod de pe Netflix, sunt cat se poate de reale. Cineva spunea că penitenciarul ar trebui sa fie un loc în care sa nu mai vrei sa te întorci niciodată, nicidecum un loc în care sa vii ca la hotel și să fii servit cu room service.

La penitenciarul Găești cu ocazia transferării la un alt penitenciar, un deţinut a refuzat să respecte dispoziţia de a se îmbarca în mijlocul de transport auto în vederea transferării.

În urma discuţiilor purtate de către personalul unităţii cu deţinutul, acesta s-a îmbarcat în mijlocul de transport auto. Ulterior, după îmbarcare deţinutul a început să înjure şi să aducă ameninţări cadrelor unităţii.

Totodată, acesta a început să lovească cu putere în uşa mijlocului de transport şi să o forţeze, motiv pentru care a fost necesară aplicarea cătuşelor metalice pentru mâini în poziţia cu mâinile în faţă pe perioada transportului şi mutarea acestuia într-o cuşetă a mijlocului de transport.

Deţinutului i-a fost întocmit raport de incident, iar despre evenimentul negativ a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, urmând a fi sesizată Poliţia Oraşului Găeşti.

Distribuie

%d blogeri au apreciat: