Un detinut de la penitenciarul Oradea a evadat de la punctul de lucru.

Un detinut de la penitenciarul Oradea a evadat de la punctul de lucru.

Deținutul, în vârstă de 32 de ani, era clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative cu supraveghere. În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, încălțăminte sport de culoare neagră.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Bihor”, transmite purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea Adina Bîrda.

Felegyhazi Șandor avea de executat 2 ani de închisoare pentru furt calificat. Pentru că a fugit, deținutul riscă acum o extindere a pedepsei cu o perioadă cuprinsă între șase luni și trei ani. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinutul din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Oradea la numărul de telefon : 0259/419881, 0259/419882

Distribuie

%d blogeri au apreciat: