Video | Detinutul evadat de la Penitenciarul Oradea, capturat.

Video | Detinutul evadat de la Penitenciarul Oradea, capturat.

„Vă informăm că, azi 14.04.2018, deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat în jurul orei 18.30, în localitatea Oradea, de poliţiştii de la ordine publică – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor”, arată un comunicat transmis ulterior.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda, a declarat, de asemenea, că doi angajaţi ai Penitenciarului, directorul adjunct pentru siguranţă şi regim, comisar şef Lucian Ţîrţiu, şi directorul Marius Paul Hliban, au mers la sediul Poliţiei Municipiului, pentru confirmarea identităţii. „Informaţia se confirmă, este vorba despre deţinutul căutat”, a precizat Adina Bîrda.

Comunicatul Penitenciarului Oradea:

”Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Bihor, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, personalului unității, Penitenciarului Satu Mare și reprezentaților mass media pentru suportul oferit în acțiunea de urmărire și capturare a deținutului.”

Adina Claudia BÎRDA

purtător de cuvânt al Penitenciarului Oradea

Distribuie

%d blogeri au apreciat: