Violatorii recompensati prin legile lui Tudorel Toader.

Violatorii recompensati prin legile lui Tudorel Toader.

Ionut Bogdan Boicu, unul dintre cei sapte violatori condamnati in noiembrie 2014 pentru agresarea sexuala a unei fete de 18 ani in localitatea Valeni (Vaslui), a fost liberat conditionat dupa ce a beneficiat de 228 de zile castigate ca urmare a Legii recursului compensatoriu.

Pentru a putea fi liberat conditionat, Boicu trebuia sa execute o fractie de 2/3 din pedeapsa, adica 1.584 de zile. El a fost insa eliberat dupa ce a executat efectiv 995 de zile, la data de 7 mai 2018.

Că sa arate ce model este pentru societate, judecătorii argumentează prin „Nu a fost sanctionat disciplinar. A fost recompensat de 17 ori (de 15 ori cu suplimentarea dreptului la pachet si vizita si de 2 ori cu permisiunea de iesire din penitenciar pentru o zi) . A fost implicat activ si responsabil in activitati practice si a beneficiat de 145 zile considerate castig. S-a implicat consecvent in 62 activitati/programe educationale. A abandonat, din motive subiective, doua activitati educationale.

10.000 lei a achitat victimei pentru a se „spala de pacat.Reamintim pentru cei care nu știu:

In 10 noiembrie 2014, sapte tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, din localitatea vasluiana Valeni, au sechestrat si violat o fata de 18 ani. Racolata de catre doi dintre ei dintr-o statie de autobuz, victima a fost dusa pe un camp din apropierea localitatii Valeni, unde a fost abuzata sexual, timp de mai multe ore, de catre cei sapte.

Distribuie

%d blogeri au apreciat: